electroservicenieuwpoort.be
Verlichting
Verlichting

 1. NOODVERLICHTINGEN
  Met het oog op de brandveiligheid is een goedwerkende noodverlichting een noodzaak. Ervaring leert ons hoe belangrijk noodverlichtingen zijn bij een stroompanne. Meestal zijn het niet de noodverlichtingen zelf, maar de batterijen die het laten afweten. Na 4 à 5 jaar verliezen de batterijen door constante oplading meer dan de helft van hun vermogen. Deze batterijensets kunnen vervangen worden (indien nog beschikbaar). Ten einde de levensduur van de batterijensets te verdubbelen, moeten deze regelmatig ontladen worden. Dit kan opgelost worden door het plaatsen van een electronische schakelklok.
  Er bestaan ook noodverlichtingsarmaturen met zelfontlading.

 2. GEMENE DELEN en BUITENVERLICHTING
  Bewegingsmelders verhogen in grote mate het comfort in inkomhalls, trapzalen, overlopen en garages en verminderen aanzienlijk het gemeenschappelijk energieverbuik. Ons dienstengamma omvat het ver-vangen van verouderde armaturen door nieuwe armaturen of zelfs door noodverlichtingen. Buiten- verlichting en gevelverlichting kunnen nu gemakkelijk geschakeld worden bij het invallen van de duisternis, en dit zonder bijkomende lichtsensoren. Het plaatsen van één enkele schakelklok is voldoende. Het inschakelmoment schuift mee op met de lengte van de dag. Het tijdstip van uitschakeling kan op ieder uur van de nacht bepaald worden.

 3. ARCHITECTURALE VERLICHTING
  Wever & Ducré, Delta Light, Modular… zijn Belgische pareltjes qua designverlichting.
  Bij renovatieprojecten kunnen wij u een zeer breed gamma aan prachtige verlichting voorstellen, wat steeds een meerwaarde biedt voor uw interieur.

 4. ENERGIEZUINIGE VERLICHTING
  De sobere lijn van de LED-verlichting van TELELIGHT is een ideale vervanging voor inbouwarmaturen bij renovatiewerken. De TELESTARRs zijn hoogwaardige inbouwspots met een LED-chip van 12 Watt. Ze hebben een hoge lichtopbrengst, zijn energiebesparend en hebben een buitengewoon lange levensduur. Met een aangepaste teleunit eenvoudig dimbaar.
  Telelight biedt ook  een gamma LED-strips en vloerspots aan.  Voorbeelden vindt u terug op de realisatiepagina


 

 
Electro-Service bvba
Ambachtstraat 1A
8620 Nieuwpoort - Belgium
Tel.: +32 (0)58 23 52 53
Fax: +32 (0)58 23 59 94

BE 0423.303.248


Gebruiksovereenkomst
Privacybeleid