electroservicenieuwpoort.be
Technische installaties
Technische installaties

 1. AFZUIGSYSTEMEN
  Dakventilatoren voorkomen vocht en geurhinder in de appartementen en zorgen voor een goede ventilatie.  Wij vervangen de verouderde dakventilatoren door nieuwe types van het marktleidende merk STORK.  Bij plaatsing wordt er rekening gehouden met de afwerking, waterdichtheid en duurzaamheid van de installatie.  Optioneel kunnen ook geluidsdempers gemonteerd worden bij geluidsoverlast (voor hoogste verdiepingen). Verschillende aanzuigsnelheden op diverse tijdstippen worden feilloos geprogrammeerd.

 2. DRUKVERHOGINGSGROEPEN
  Hydrofoorinstallaties zorgen voor voldoende druk op de waterleidingen voor de hogergelegen appartementen.  Oude installaties met drukvaten maken veel lawaai en nemen veel verloren ruimte in die anders kan aangewend worden als vuilnislokaal, berging, stockage, enz.
  Wij vervangen verouderde installaties door nieuwe n- of meer frequentiegestuurde pompgroepen zonder drukvaten. Deze nieuwe generatie pompen, van het merk DAB, besparen ruimte, energie en werken uiterst geruisloos.

 3. TV-DISTRIBUTIE
  Residenties van vr 1985 zijn meestal uitgerust met een distributie-installatie gebaseerd op het rijgnetsysteem, waardoor er geen digitale tv-ontvangst noch internet via de kabel mogelijk is.
  Via de dienstkokers plaatsen wij nieuwe coaxiale kabels per verdieping. Van daaruit wordt ieder appartement op een eigen volwaardig distributiesignaal aangesloten. Hiervoor installeren wij professionele breedbandversterkers en splitters van het merk Kathrein.

 4. BRANDDETECTIE  en  KOEPELBESTURINGEN
  Naar aanleiding van brandweerinspecties betreffende de brandveiligheid krijgen wij veel opdrachten om de installaties op punt te stellen en de koepels te automatiseren. Oude koepels worden vervangen door dubbelwandige plexi-koepels op alu-frame.
 
Electro-Service bvba
Ambachtstraat 1A
8620 Nieuwpoort - Belgium
Tel.: +32 (0)58 23 52 53
Fax: +32 (0)58 23 59 94

BE 0423.303.248


Gebruiksovereenkomst
Privacybeleid
GDPR voor offertes en facturen
Cookie Policy