Directe electrische verwarming badkamer
Elektrische convectoren
Snelle elektrische verwarming

Installatie van convectoren

Elektrische convectoren zijn het eenvoudigst om te installeren en het goedkoopst bij de aankoop. Ze zijn de snelste oplossing om een kleine ruimte kort maar snel op te warmen.

Daar staat een hoger elektriciteitsverbruik tegenover, maar convectoren blijven niettemin een interessante oplossing als verwarming in de badkamer of slaapkamer of als bijverwarming.

Ik wil meer info over directe verwarming

Voordelen van elektrische convectoren

De badkamer een kwartiertje voorverwarmen voor je gaat douchen? Of je slaapkamer aan zee snel enkele graden opwarmen voor je gaat slapen na een koude winterdag? De stralingswarmte van een elektrische convector zorgt snel voor de juiste temperatuur.

In vergelijking met inertieradiatoren zal de ruimte wel sneller weer afkoelen. Elektrische radiatoren zijn ook niet geschikt om in te schakelen als je afwezig bent.

We begeleiden je graag bij de keuze tussen elektrische convectoren, inertieradiatoren of handdoekdrogers.

Bezoek onze toonzaal

Electro-Service heeft veel ervaring met het plaatsen van de elektrische convectoren van het Duitse Stiebel Eltron. Kom ze ontdekken in onze showroom in Nieuwpoort-Bad (Albert I laan 284).

Open op maandag, donderdag en zaterdag van 10u tot 12u en op vrijdag van 15u tot 18u.

Op zoek naar een betrouwbare expert in elektriciteit?

Electro-Service is een vaste waarde voor alles waar elektriciteit bij komt kijken. Voor appartementen, woningen en tweede verblijven van De Panne tot Middelkerke.