Video en parlofonie electro service nieuwpoort
Videofonie en parlofonie
Zien en horen

Videofonie en parlofonie

Electro-Service installeert en onderhoudt gebruiksvriendelijke parlofonie- en videofoniesystemen in appartementen en woningen. Daarvoor werken we met vooraanstaande merken als BTicino, Niko, Comelit of Aiphone.

Met een videofoon of parlofoon zie of hoor je wie aan je deur staat. Ook als je niet thuis bent.

Waar videofoons en parlofoons vroeger het comfort boden om zonder trappen te lopen de deur open te doen, hoef je daarvoor vandaag al lang niet meer thuis te zijn.

Oproepen worden namelijk doorgeschakeld naar je smartphone. Praten met je bezoeker? Kijken wie heeft aangebeld? Of zelfs de deur openen vanop afstand. Het kan allemaal met de moderne videofoniesystemen.

Info over parlo en videofonie

Totaaloplossingen voor appartementsblokken

Een nieuwe videofoon in één appartement? Dat kan perfect. Maar we kunnen net zo goed het volledige appartementsgebouw voorzien van een videofonie- of parlofoniesysteem. We hebben zowel ervaring met volledig nieuwe systemen als met de vervanging van een bestaande oplossing. Denk aan de vervanging van het bellenbord in de inkomhal, de deurpost en de videofoons of parlofoons in alle wooneenheden.

Op zoek naar een betrouwbare expert in elektriciteit?

Electro-Service is een vaste waarde voor alles waar elektriciteit bij komt kijken. Voor appartementen, woningen en tweede verblijven van De Panne tot Middelkerke.